MAGISCH HUWELIJK EMCEE

Master of Ceremonies

Master of Magic

MAGISCH HUWELIJK EMCEE

Master of Ceremonies

Master of Magic

Hallo! Ik ben Kim Dèrvan...

Ik was nooit van plan om politieman, voetballer of minister te worden.  Vanaf mijn 6 jaar was geen enkel familiefeestje compleet zonder een talentenjacht wedstrijdje tussen neefjes en nichtjes.  Niemand van hen maakte kans tegen mij.  Ik presenteerde met een ingebeelde microfoon, vertoonde een act,…en om één of andere reden (tja, creatief was ik toen ook al) won ik ook nog altijd.  Het was van toen reeds duidelijk dat ik op podium thuis hoor.

 

Als stichtend lid van de Belgian Magic Federation en reeds vele jaren lid van goochelclub Lucky Ring sta ik bij mijn collega goochelaars bekend om mijn creatieve en technisch hoogstaande goochel acts.  Meer dan 24 jaar verwonder ik tijdens bedrijfsfeesten, teambuildings, verjaardagsfeesten en huwelijken de gasten met mijn mind-blowing magische acts.  Ik behaalde tevens de halve finale in Belgium’s Got Talent en was de drijvende kracht en schrijver achter de goochelreeks Trix op Ketnet.

 

Toen kreeg ik ineens een lumineus idee. Door mijn jarenlange ervaring als entertainer had ik van dichtbij gezien hoe belangrijk de gastheer is voor een evenement of huwelijksfeest – en hoe een gastheer jullie huwelijksdag letterlijk tot een nachtmerrie kan herleiden.  Wat als ik mijn event ervaring, magie en mentalisme combineerde en zelf gastheer werd? Ik kon de onderhoudende, grappige host zijn die jullie feest altijd gedenkwaardig maakt – om de juiste redenen natuurlijk. En zo kwam het concept “Jullie Magisch Huwelijk Emcee” tot leven.

Sindsdien heb ik mijn unieke mix van hosting samen met mijn close-up en after-dinner entertainment in heel België en Europa vertoond. Ik heb iedereen vermaakt, van de grootste technologie bedrijven en beroemdheden tot leden van de Belgische Koninklijke Familie zoals Prins Laurent en ben het podium opgegaan voor honderden evenementen, waaronder prijsuitreikingen, liefdadigheidsacties, bedrijfsfeesten en gala-diners.

Presentator, illusionist, goochelaar en mind-reader – waarom zou je er één kiezen als je er alle vier kunt hebben? Ik hoop jullie binnenkort te begeleiden, amuseren, verbazen en entertainen.

Wedding Emcee Kim Dèrvan logo

Interesse? Laten we eens praten!

CONTACTEER MIJ

CONTACTEER MIJ

Wedding Emcee Kim Dèrvan logo

Schaliehoevestraat 84B
2220 Heist-op-den-Berg
België
BE 0670.886.543

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info

Scroll naar boven